Några av våra nöjda användare

SCA
Swedavia
OfficeManagement
Anticimex
Balder
Royal Canin
New Wave

Förenkla din vardag du också

Boka vad som helst

Boka konferenshotell, buss, vinprovning och underhållning med mera. Eller varför inte boka en helikoptertur till konferensen och avsluta mötesdagen med kamelridning?

Allt på en plats

Offerter, bokningar, tidsschema, sammanställning, deltagarhantering med mera. Slipp leta bland hundratals mejl och göra 10 olika versioner av excelarket pga. att deltagare ändrar sig från dubbelrum till enkelrum, inser att de nog inte gillar fisk och har svårt för färgen gult.

Proffsigt

Vi vet att du som mötesbokare har ett stort ansvar och vill ge bästa möjliga upplevelse till alla inblandade. Event Logic hjälper dig att göra det enklare, utan att tumma på kvaliteten.

Steg 1

Planera

Första steget mot en lyckad tillställning! Fyll i grundinformation och utifrån vad du vill att ditt arrangemang ska innehålla, ger vi dig förslag på ett schema. Eftersom vi vet om att planer har en tendens att ändras kan du självklart justera alla detaljer senare, när det passar dig.

Steg 2

Hitta leverantörer

Få förslag på leverantörer som kan hjälpa till att göra ditt arrangemang minnesvärt. Du kan söka bland tusentals leverantörer inom alla kategorier och kan boka konferens, transporter, teambuilding med mera. Med en knapptryckning ber du om offerter från de leverantörer du föredrar.

Steg 3

Jämför offerter

Leverantörernas priser visas i en budgetflik där du enkelt kan jämföra priser för varje del. Du får också ett totalpris för hela arrangemanget ifall du har många olika leverantörer, samt pris per person.

Steg 4

Beslutsunderlag och bokning

När du som mötesbokare fått in offerter från leverantörer kan du, om du vill, dela ett beslutsunderlag med andra. Beslutsunderlaget innehåller tidsschema, priser och presentation av leverantörerna. När ni är överens bokar du enkelt in den leverantören som passar er bäst.

Steg 5

Bjud in deltagare

Designa din egen inbjudan med bild och logo och skicka till deltagarna. För att få in alla detaljer om deltagarnas önskemål kan du skräddarsy ett anmälningsformulär med dina egna frågor. Du kan också skicka ut påminnelser till deltagarna och dela deltagarlistan med dina leverantörer.

Steg 6

Ändringar och kommunikation

Som sagt, vi vet att planer har en tendens att ändras. Och ändras igen. Här har du direktkontakt med leverantörer och kan enkelt ändra antal deltagare, tider etc. Du kommunicerar också enkelt med deltagarna och kan göra uppdateringar under planeringens gång.

Nya funktioner

Efter hög efterfrågan från våra kunder har två nya funktioner lanserats. Som alla våra funktioner är de gratis för våra användare. Avseende biljettförsäljning tar vi enbart ut den avgift som kreditkorts- processorn debiterar oss, vilket innebär de lägsta avgifterna på marknaden.

Skapa biljetter och ta emot betalning.

I Event Logic kan du nu skapa biljetter till dina event och ta emot betalning antingen via kreditkort eller med faktura. Fullt integrerat med Fortnox. Det tar bara minuter att sätta upp och du kan skapa så många biljetter du vill.

Namnbrickor

En annan ny tidsbesparande funktion i Event Logic är möjligheten att skapa namnbrickor. Genom att utnyttja informationen du samlat in från dina deltagare kan du enkelt skapa personliga namnbrickor för dina deltagare. Skriv ut dom själv eller skicka till tryckeriet.

Vad våra användare tycker

Event Logic har använts till att hantera allt från kattutställningar till en bal på slottet. Men de vanligaste bokningarna är ändå konferenser, kickoffer och kundevent.

Våra användare har många olika titlar. Vad de flesta har gemensamt är att de är trötta på listor i Excel, oändliga e-postkonversationer och veliga deltagare. Och så är de smarta.

Börja planera

Dags att hitta på något nytt?

Vi vet hur det känns. De senaste åren har ni varit i Mariestad, Mariestad och Mariestad. Och även om det där hotellet som ligger så fint där på Strandvägen har en fantastisk bastu så kan man ibland behöva tänka lite nytt. För att hjälpa er att komma ur de gamla hjulspåren har vi samlat massor av färdiga upplägg som ni kan använda som grund för ert nästa stora event. Som ni planerar i Event Logic förstås.

Hitta event och konferenser utifrån