Förhandla och boka

En väl genomförd upphandling är det i särklass största området för kostnadsbesparing vid konferens- och eventplanering

Börja skapa eventKontakta mig

Upphandla, förhandla och boka!

Event Logic är ett unikt upphandlingsverktyg som skapar möjligheten till sänkta snittpriser vilket vi är ensamma om. Vi ändrar branschen från den klassiska "event-mentaliteten" med styrning mot specifika leverantörer och ger tillbaka makten till företagen och organisationerna.

Att förhandla med leverantörer och komma fram till ett rättvist pris till dig som beställare och bokare är en av de största krafterna med Event Logic.

Betala bara för det du behöver

Många leverantörer inom framförallt hotell och konferensanläggningar, väljer ofta att baka ihop utvalda delar till, mer eller mindre, förmånliga konferenspaket. Säkert med goda intentioner men då leverantörernas olika konferenspaket sällan innehåller exakt samma delar är det svårt att jämföra offerter mellan varandra.

Jämför offerter

Vi rekommenderar att du tar in fler offerter från mer än en leverantör för att jämföra erbjudanden, dessutom kan priserna variera stort mellan olika leverantörer beroende på bokningsläget. I dina offerter specificeras och jämförs priset automatiskt per del, totalsumma och pris per deltagare.

Med Event Logic får du en unik möjlighet att pressa priser när du svart på vitt kan jämföra dina förfrågningar och förhandla fram ett pris som både du och leverantör blir nöjda med.

Förenkla din budgetplanering

När planeringen kommit en bit och förfrågningarna har givit ett antal slutfinalister delas underlaget enkelt med övriga beslutsfattare som ser alla priser, körschema och leverantörsbeskrivningar. Ändringar uppdateras i verktyget vilket innebär att ni inte längre behöver hålla reda på den senaste versionen av Excel som skickats runt.

Aldrig förr har det varit lättare att få korrekt statistik på detaljnivå och att få överblick på sin totala budget per år för event, konferens och möten.

Några av våra nöjda användare

  • Anticimex
  • Essity
  • Peab
  • Swedavia
  • Skanska
  • New Wave
  • Allergan