Hitta leverantörer till möten, events & konferenser

Sök i Nordens största databas med leverantörer inom möten, events och konferenser. Börja med att skapa ett kostnadsfritt konto och sök bland leverantörer för alla typer av tillställningar, eller så hjälper vi dig att ta fram förslag - helt kostnadsfritt.

Börja skapa eventJag vill få personlig hjälp

Enkelt att hitta rätt leverantörer

En av de allra viktigaste delarna i din eventplanering är att hitta leverantörer. Förutom att kunna erbjuda vad du efterfrågar, oavsett om det är en aktivitet, middag eller boende, ska leverantörerna också erbjuda ett pris som motsvarar dina förväntningar.

Oavsett om du ska boka hotell och boende, konferenslokal, transport, unika upplevelser, scenteknik eller restaurang för middagen så hittar du en leverantör för event i vår heltäckande databas!

Jämför leverantörer, förhandla och spar pengar

Samla in flera offerter och spara pengar. Med Event Logic är det möjligt att samla in upp till 4 kostnadsförslag från varje leverantörskategori (hotell, restaurang, aktivitet, busstransport etc).

Genom att samla in och jämföra flertalet offerter, visar vår statistik, att slutkostnaden ofta minskar med 10-20%.

Utgå från färdiga eventkoncept

Du kan återanvända färdiga eventkoncept skapade av andra användare, med samma innehåll och leverantörer men anpassat till dina förutsättningar. Gillar du speciellt några utvalda delar av de färdiga uppläggen kan du självklart välja att bara återanvända just de delarna. Enkelt, smidigt och tidsbesparande!

Tusentals leverantörer, en databas

Vi har samlat tusentals leverantörer under ett och samma tak så du kan spara dyrbar tid genom att skicka flera förfrågningar och samla in offerter från en mängd leverantörer som du kan jämföra med varandra för att ta bästa möjliga beslut.

Vi hjälper dig komma igång!

Kontakta oss eller fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

CUSTOMER SUCCESS TEAM

031 - 83 20 20

I samband med att du kontaktar oss via webbformuläret godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter.

Leverantörspresentationer

För att du ska kunna ta så bra beslut som möjligt har alla leverantörer möjlighet att presentera sig så att kan du läsa om varje leverantör, lära känna dem bättre och se bilder från deras verksamheter.


Se detaljerad leverantörsinformation

Erbjuder hotellet bra parkeringsmöjligheter? Sådana detaljer kan tänkas små men vara väldigt viktiga. I leverantörernas presentationer hittar du detaljerad information om vad de erbjuder.

Kommunicera enkelt

Event Logic förenklar kommunikationen både internt och externt! Du har en meddelandeinkorg för all leverantörskommunikation som gör det lätt att hålla reda på de dialoger som skett. Genom att ha all kommunikation som rör en specifik bokning på ett och samma ställe är det lätt att hålla reda på vad som har sagts och vad som är överenskommet.

Hitta leverantörer på karta

I vår kartvy kan du se var leverantörerna är placerade. Är din destination bestämd på förhand kan det vara bra att hitta leverantörer av exempelvis catering eller transport i närheten.

Några av våra nöjda användare

  • Umea Kommun
  • Essity
  • Peab
  • Swedavia
  • Skanska
  • New Wave
  • ICA