Jämför offerter till möten, events & konferenser

Samla enkelt in jämförbara offerter till nästa event från upp till 4 leverantörer inom varje kategori. Börja med att skapa ett kostnadsfritt konto och efterfråga offerter från önskade leverantörer, eller så hjälper vi dig att ta fram förslag - helt kostnadsfritt.

Börja skapa eventJag vill få personlig hjälp

Välj rätt offert för dig!

När leverantörerna svarat på din förfrågan får du ett mejl av oss så du inte missar någon viktig offert. Eftersom varje del av dina förfrågningar specificeras tydligt och fylls i på samma sätt för alla leverantörer, får du en enkel och lättöverskådlig sammanfattning av dina alternativ som gör det lätt att jämföra priser.

Ett tips är att titta på de färdiga uppläggen av tidigare genomförda event och se vilka leverantörer som andra användare använt sig av, för att på så sätt kvalitetssäkra din leverantör.

Skicka förfrågan

I Event Logic bygger du ditt event med hjälp av moduler, där varje modul är ett delmoment i ditt event. Modulerna innehåller en färdig specifikation på de delar en leverantörsförfrågan bör innehålla – och även de delar som ofta glöms bort.

Du kan skicka förfrågan till upp till fyra olika leverantörer per modul och det är enkelt för leverantören att svara på din förfrågan – det enda de behöver göra är att fylla i ett pris. Alla offertförfrågningar ser likadana ut vilket gör att det blir enkelt att jämföra olika leverantörer.

Jämför offerter och spara pengar

Nöj dig inte med en offertförfrågan! Vi rekommenderar att alltid ta in offerter från fler än en leverantör för priskonkurrens. Dessutom kan priserna variera stort mellan olika leverantörer beroende på aktuellt bokningsläge.

I dina offerter specificeras och jämförs priset automatiskt per del, totalsumma och pris per deltagare.

Genom att samla in och jämföra flertalet offerter, visar vår statistik, att slutkostnaden ofta minskar med 10-20%.

Vi hjälper dig komma igång!

Kontakta oss eller fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.

CUSTOMER SUCCESS TEAM

031 - 83 20 20

I samband med att du kontaktar oss via webbformuläret godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter.

Dela offerter med kollegor

När du har fått svar på dina förfrågningar och det är det dags att presentera dem för kollegor och beslutstagare kan du dela dem enkelt genom att fylla i deras mejladress.

Några av våra nöjda användare

  • Umea Kommun
  • Essity
  • Peab
  • Swedavia
  • Skanska
  • New Wave
  • ICA