Anmälan event

Låt dina deltagare anmäla sig genom mejl, anmälningslänk och SMS

Börja skapa eventJag vill få personlig hjälp

Smidig anmälan med Event Logic

Din anmälan och anmälningssida är en viktig komponent där gäster hittar information och tar steget att fylla i sina uppgifter och tacka ja till ditt event, möte eller konferens.

Har du en deltagarlista läggs den enkelt till manuellt eller genom att importera en Excel-fil. Det du behöver är mejladresser eller mobilnummer.

Deltagare anmäler och registrerar sig via mejlinbjudan i Event Logic, registreringslänk som du delar via dina plattformar och/eller SMS.

Anpassa frågeformulär

Du skapar enkelt anmälningsformulär med egenkomponerade eller föreslagna frågor för att samla in den information som behövs. Har deltagaren till exempelvis allergier? Vill den vara med på frivilliga aktiviteter? Vilken ankomstflygplats? Svar kan ges i fritext, rullgardinsmenyer med mera och tillåter även följdfrågor styrda av originalsvaren.

Bekräftelse och ändring av anmälan

När deltagaren anmält sig skickas ett automatiskt mejl med bekräftelse på registrering med möjlighet att automatiskt lägga till mötet i sin kalender. Om deltagaren vid något tillfälle måste ändra något så gör de det via samma länk som de fått i inbjudan.

Filtrera och dela din deltagarlista

Med hjälp av våra smarta filter kan du enkelt hantera, sortera och filtrera bland dina deltagare för att skapa unika listor. Smidigast av allt, du kan dela information med leverantörer med en knapptryckning eller exportera till Excel.

Påminnelser och uppföljning

Når du inte dina mål för anmälningar i det första utskicket av inbjudan kan det vara på sin plats att skicka ut en påminnelse. Verktyget hjälper dig sortera vilka av dina deltagare som inte svarat så att du endast skickar påminnelser till de som ännu inte tackat ja.

Några av våra nöjda användare

  • Umea Kommun
  • Essity
  • Peab
  • Swedavia
  • Skanska
  • New Wave
  • ICA