Skapa och designa Inbjudan

I Event Logic bygger du enkelt en snygg inbjudan till ditt event, konferens och möte. Helt kostnadsfritt!

Börja skapa eventJag vill få personlig hjälp

Inbjudan till event, möte och konferens

Eventplanering i all ära men utan deltagare och gäster blir det inte mycket utav ett event. Vi erbjuder komplett deltagarhantering helt kostnadsfritt där du enkelt kan göra snygga inbjudningar och bjuda in deltagare via mejl, självregistrering och/eller SMS.
Att bjuda in deltagare är ett väldigt viktigt delmoment. Din inbjudan är ofta det första deltagarna möter och sätter tonen för ditt event, och gör förhoppningsvis att de blir både nyfikna och ser fram emot det; en förutsättning för att de skall tacka ja till din inbjudan.

Oavsett om du skall bjuda in deltagare till en konferens eller ett mer avslappnat kundevent, förutsätter det att du är ute i god tid så att dina tänkta deltagare får möjlighet att planera in ditt event.

När inbjudan kommit till dina deltagare klickar de sig vidare till din anmälningssida och fyller i sin personinformation som du behöver från deltagarna. Deltagarna har också möjlighet att tacka nej, vilket är en toppenfunktion så du inte skickar onödiga påminnelser till de som ändå inte har möjlighet att närvara.

Inga förkunskaper krävs!

Du behöver inga särskilda förkunskaper eller specifik programvara – du skapar inbjudan snabbt och enkelt med hjälp av förvalda element som du fyller med bilder, logo och ditt innehåll.

Save-the-date

Har inte planeringen kommit så långt, men datumet är spikat. Skicka då först en save-the-date som uppmanar dina gäster att boka in det i sin kalender så de inte missar ditt event.

Påminnelser och uppföljning

Når du inte dina mål för anmälningar i det första utskicket av inbjudan kan det vara på sin plats att skicka ut en påminnelse. Verktyget sorterar vilka av dina deltagare som inte svarat så att du endast skickar en påminnelse till de som ännu inte tackat ja.

Några av våra nöjda användare

  • Umea Kommun
  • Essity
  • Peab
  • Swedavia
  • Skanska
  • New Wave
  • ICA