Kontor Göteborg

Theres Svenssons gata 13

417 55 Göteborg

+ 46 (0) 31 83 20 20

info@eventlogic.se

Kontor Stockholm

Birger Jarlsgatan 58

co Christiansen Stenstierna AB

114 29 Stockholm

Medarbetare

Vi som arbetar på Event Logic strävar ständigt efter att förenkla, effektivisera och förbättra evenemangs- och mötesindustrin.

Henrik Vallentin

CEO

Henrik har sedan 2002 arbetat i IT-branschen. Han kommer närmast från Microdeb, har tidigare varit ansvarig för försäljning och marknad på Vergic, Country manager på Interoute och försäljningschef på Videkonferensbolaget, som han var med och ledde från en liten ”startup” till en omsättning på ca 400 miljoner kr. Han har stor erfarenhet av ledarskap, produktpaketering och marknadsstrategier inom många tillväxtföretag och har byggt upp IT-företag vars lösningar har underlättat för slutkunden.

Kontakt: henrik@eventlogic.se

Elin Östberg

CFO

Elin har en bakgrund inom företagsutveckling och ekonomistyrning, och innehar en Civilekonomexamen med dessa inriktningar. Hon kommer senast från en internationell koncern inom livsmedelsbranschen, och hon har varit involverad i uppstarten och tillväxtfasen av flertalet bolag.

Kontakt: elin@eventlogic.se

Steven Ide

Head of Sales

Steven arbetar som Sales Manager. Steven kommer närmast från Best Western Scandinavia och har över 30 års erfarenhet av försäljning, mestadels i hotellbranschen.

Kontakt: steven@eventlogic.se

Johan Windzer

Founder & Head of Product

Johan har under sin karriär startat och utvecklat flera framgångsrika företag. Han var tidigare VD på ett bolag inom eventbranschen med ca 60 anställda. Idag är Johan övergripande ansvarig för utvecklingen av Event Logic.

Kontakt: johan@eventlogic.se

Svetlana Månsson

Customer Relations Specialist

Svetlana är ansvarig för kundrelationer. Hon har 14 års erfarenhet inom event och möten och har tidigare varit ytterst ansvarig för verksamhetens konferenser på ett av Göteborgs största hotell. Engagerad och driven med stort fokus på kundens behov och relationer.

Kontakt: svetlana@eventlogic.se

Johan Strömdahl

Product Owner

Johan har en gedigen bakgrund från flera olika roller inom tech- och eventbranschen. Försäljning, projektledning, webbdesign och produktutveckling är bara några exempel. I sin roll som Product owner säkerställer Johan att Event Logics plattform upprätthålls och utvecklas i enlighet med användarnas önskemål och bolagets långsiktiga ambitioner.

Kontakt: johan.stromdahl@eventlogic.se

Sebastian Lovas

Customer Success Platform Specialist

Sebastian är vår plattform specialist. Sebastian har en stor erfarenhet inom teknisk support och kundtjänst, där han närmast jobbat för Apple och deras företagsavdelning. Han har även jobbat som team manager för en senior teknisk support och jobbat med utveckling av kundsupport och processer. Med ett glatt och härligt humör är det honom ni i första hand möter när ni skriver och ringer till Event Logic.

Kontakt: sebastian@eventlogic.se

Cornelia Wickelgren

Onboarding Specialist

Cornelia är ansvarig för att hjälpa igång våra användare. Hon kommer senast ifrån att arbeta inom support och försäljning. Med stor erfarenhet av service, eftersträvar hon att leverera en kundupplevelse i världsklass.

Kontakt: cornelia@eventlogic.se

Babak Mahjouri

Data analyst

Babak har en kandidatexamen i företagsekonomi från Handelshögskolan i Göteborg, och har därutöver samlat på sig värdefulla erfarenheter genom konsultuppdrag i eget bolag. Med ett entreprenöriellt förhållningssätt och analytisk skärpa tar sig han an rollen som Data analyst på Event Logic.

Kontakt: babak@eventlogic.se

Jonathan Börjesson

Data analyst

Vid sidan av sitt uppdrag som Data analyst på Event Logic läser Jonathan Industriell ekonomi på Chalmers. Efter flera års ingenjörsstudier står Jonathan mycket väl rustad att navigera i stora och komplexa mängder data och komma ut på andra sidan med kvalificerade slutsatser och förutsägelser.

Kontakt: jonathan@eventlogic.se

Eric Windzer

Founder

Eric har lång erfarenhet av försäljning och är mycket duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer. Han har varit VD på en eventbyrå i 10 år där han varit med och skapat många lyckade event både i Sverige och runt om i världen.

Patrik Christiansen

Chairman of the Board

Patrik är styrelseordförande och rådgivare på Event Logic. Han har lång erfarenhet inom IT-branschen och har startat, drivit och sålt ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Event Logic är

En komplett plattform som förändrar hur du upphandlar, organiserar och planerar dina möten, event och konferenser.

Den enda plattformen där användaren kan hantera och planera hela arbetsprocessen, från början till slut i ett och samma system.

Kostnadsfritt för dig som bokar och är till för alla som på något sätt är inblandade i arbetet av möten, event, och konferenser.

Om Event Logic

I en allt mer digitaliserad värld tror vi på att utmana och förändra hur människor upphandlar, planerar och genomför möten, event och konferenser.

Det gör vi genom att säkerställa att vi förstår eventplanerare och deras organisationers svåraste utmaningar i arbetet att skapa framgångsrika möten mellan människor.

Det har resulterat i Event Logic, en plattform som hjälper eventplanerare att planera, upphandla och jämföra leverantörer för att få bästa möjliga pris och utfall av sina bokningar.

Sedan vi grundades i Göteborg 2013 har Event Logic utvecklats till det självklara verktyget inom möten, event och konferens. All hantering sker direkt i användarens personliga eventsida i plattformen vilket betyder att allt som rör användarens alla bokningar finns på samma ställe vilket möjliggör full översikt, enklare hantering, tidsbesparing och uppföljningsmöjligheter.

Event Logic förenklar inte bara upphandling av anläggning och andra leverantörer, vi erbjuder komplett deltagarhantering som inbjudningar och anmälan, enkel kommunikation med såväl deltagare som leverantör, budgetplanering och rapportering. Det gör oss unika på marknaden.

Vill du veta mer? Klicka nedan och fyll i din information så hör vi av oss!

Kontakta mig

Några av våra nöjda användare

  • Anticimex
  • Essity
  • Peab
  • Swedavia
  • Skanska
  • New Wave
  • Allergan