Kontor Göteborg

Sankt Eriksgatan 6

411 05 Göteborg

+ 46 (0) 31 83 20 20

info@eventlogic.se

Kontor Stockholm

Rörstrandsgatan 39B

co Christiansen Stenstierna AB

113 41 Stockholm

office-eventlogic

Medarbetare

Vi som arbetar på Event Logic strävar ständigt efter att förenkla, effektivisera och förbättra evenemangs- och mötesindustrin.

Henrik Vallentin

CEO

Henrik har sedan 2002 arbetat i IT-branschen. Han har i tidigare uppdrag varit VD samt försäljnings- och marknadschef för flera tillväxtföretag vars lösningar har underlättat för slutkunden. Han har stor erfarenhet av ledarskap, produktpaketering och marknadsstrategier.

Elin Östberg

CFO

Elin har en bakgrund som CFO för flera tillväxtbolag och närmre tio års erfarenhet inom redovisning och ekonomistyrning.

Steven Ide

Head of Sales

Steven arbetar som Sales Manager och har över 30 års erfarenhet av försäljning, mestadels i hotellbranschen.

Johan Windzer

Founder & Head of Product

Johan har under sin karriär startat och utvecklat flera framgångsrika företag. Han var tidigare VD på ett bolag inom eventbranschen med ca 60 anställda. Idag är Johan övergripande ansvarig för utvecklingen av Event Logic.

Johan Strömdahl

Product Owner

Johan har en gedigen bakgrund från flera olika roller inom tech- och eventbranschen. Försäljning, projektledning, webbdesign och produktutveckling är bara några exempel.

Svetlana Månsson

Customer Relations Specialist

Svetlana är ansvarig för kundrelationer. Hon har 14 års erfarenhet inom event och möten och har tidigare varit ytterst ansvarig för verksamhetens konferenser på ett av Göteborgs största hotell.

Babak Mahjouri

Business Developer & Marketing Manager

Babak har en M.Sc i Internationell ekonomi från Handelshögskolan i Göteborg och har tidigare erfarenheter inom management-consulting där han bland annat har grundat och drivit en egen konsultbyrå.

Sebastian Lovas

Customer Success Platform Specialist

Sebastian är vår plattform specialist. Sebastian har en stor erfarenhet inom teknisk support och kundtjänst, där han närmast jobbat för Apple och deras företagsavdelning.

Kelly Gelevska

Inhouse Sales Coordinator

Kelly ansvarar över leverantörer inom aktiviteter samt restauranger. Hon jobbar även som Event Coach och tar emot expressbokningarna.

Eric Windzer

Founder

Eric har lång erfarenhet av försäljning och är mycket duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer. Han har varit VD på en eventbyrå i 10 år där han varit med och skapat många lyckade event både i Sverige och runt om i världen.

Patrik Christiansen

Chairman of the Board

Patrik är styrelseordförande och rådgivare på Event Logic. Han har lång erfarenhet inom IT-branschen och har startat, drivit och sålt ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Ida Barkemo

Financial Assistant

Ida är i slutskedet av sin kandidatexamen i företagsekonomi med specialisering på redovisning och ekonomistyrning vid Handelshögskolan i Göteborg. På Event Logic jobbar hon i tätt samarbete med CFO.

Felix Vejsholt

Supplier Relations Specialist

Felix koordinerar och ansvarar för relationer med leverantörer. Han arbetar med att att hantera, identifiera och utveckla strategiska relationer med leverantörer. Vid sidan av sitt uppdrag som Supplier Relations Specialist läser Felix Ekonomi och Produktionsteknik på Chalmers.

Isak Larsson

Supplier Relations Specialist

Isak ansvarar för relationer med leverantörer och arbetar för att identifiera, hantera och behålla strategiska relationer med leverantörer. Vid sidan av sitt uppdrag studerar Isak maskinteknik på Chalmers.

Jennie Müller

UX-designer

Jennie läser sitt sista år på IT-högskolan i Göteborg till UX-designer och gör sin praktik på Event Logic. Tidigare har Jennie jobbat med projektledning och eventplanering.

Event Logic är

En komplett plattform som förändrar hur du upphandlar, organiserar och planerar dina möten, event och konferenser.

Den enda plattformen där användaren kan hantera och planera hela arbetsprocessen, från början till slut i ett och samma system.

Kostnadsfritt för dig som bokar och är till för alla som på något sätt är inblandade i arbetet av möten, event, och konferenser.

Om Event Logic

I en allt mer digitaliserad värld tror vi på att utmana och förändra hur människor upphandlar, planerar och genomför möten, event och konferenser.

Det gör vi genom att säkerställa att vi förstår eventplanerare och deras organisationers svåraste utmaningar i arbetet att skapa framgångsrika möten mellan människor.

Det har resulterat i Event Logic, en plattform som hjälper eventplanerare att planera, upphandla och jämföra leverantörer för att få bästa möjliga pris och utfall av sina bokningar.

Sedan vi grundades i Göteborg 2013 har Event Logic utvecklats till det självklara verktyget inom möten, event och konferens. All hantering sker direkt i användarens personliga eventsida i plattformen vilket betyder att allt som rör användarens alla bokningar finns på samma ställe vilket möjliggör full översikt, enklare hantering, tidsbesparing och uppföljningsmöjligheter.

Event Logic förenklar inte bara upphandling av anläggning och andra leverantörer, vi erbjuder komplett deltagarhantering som inbjudningar och anmälan, enkel kommunikation med såväl deltagare som leverantör, budgetplanering och rapportering. Det gör oss unika på marknaden.

Vill du veta mer? Klicka nedan och fyll i din information så hör vi av oss!

Kontakta mig

Några av våra nöjda användare

  • Anticimex
  • Essity
  • Peab
  • Swedavia
  • Skanska
  • New Wave
  • Allergan