Kontor Göteborg

Gamla Almedalsvägen 5, vån 3

412 63 Göteborg

+ 46 (0) 31 83 20 20

info@eventlogic.se

Kontor Stockholm

Grev Turegatan 18

114 46 Stockholm

Företagets vision

Att vara ett nav i ett globalt ekosystem där användarna kan hitta och dela spännande evenemangskoncept som ger stort värde för både användare och leverantörer.

Event Logic Team

Event Logic dedikerade team är passionerade för att förbättra hur de samarbetar och kommunicerar i evenemangs- och mötesindustrin.

Henrik Vallentin

VD

Henrik har sedan 2002 arbetat i IT-branschen. Han kommer närmast från Microdeb, har tidigare varit ansvarig för försäljning och marknad på Vergic, Country manager på Interoute och försäljningschef på Videkonferensbolaget, som han var med och ledde från en liten ”startup” till en omsättning på ca 400 miljoner kr. Han har stor erfarenhet av ledarskap, produktpaketering och marknadsstrategier inom många tillväxtföretag och har byggt upp IT-företag vars lösningar har underlättat för slutkunden.

Kontakt: henrik@eventlogic.se

Steven Ide

User Growth Sales Manager

Steven arbetar som User Growth Sales Manager. Steven kommer närmast från Best Western Scandinavia och har över tjugo års erfarenhet av försäljning, mestadels i hotellbranschen.

Kontakt: steven@eventlogic.se

Eric Windzer

Grundare & Head of Customer Success

Eric har lång erfarenhet av försäljning och mycket duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer. Han har varit VD på en eventbyrå i 10 år där han varit med och skapat många lyckade event både i Sverige och runt om i världen.

Kontakt: eric@eventlogic.se

Johan Windzer

Grundare & Produktchef

Johan har under sin karriär startat och utvecklat flera framgångsrika företag. Han var tidigare VD på ett bolag inom eventbranschen med ca 60 anställda. Idag är Johan övergripande ansvarig för utvecklingen av Event Logic.

Kontakt: johan@eventlogic.se

Mathilda Adrian

User Success Agent

Mathilda är vår User Success Agent och ansvarar för relationen mellan Event Logics nya och befintliga kunder. Hon har en kandidat i företagsekonomi med inriktning på event och har tidigare erfarenheter av att arbeta med både support och försäljning.

Kontakt: mathilda@eventlogic.se

Elin Östberg

Ekonomichef

Elin har en bakgrund inom inom företagsutveckling och ekonomistyrning, och innehar en Civilekonomexamen med dessa inriktningar. Hon kommer senast från en internationell koncern inom livsmedelsbranschen, och hon har varit involverad i uppstarten och tillväxtfasen av flertalet bolag.

Kontakt: elin@eventlogic.se

Linda Sergel

Sales manager

Linda jobbar som Sales Manager baserad i Stockholm. Hon har lång erfarenhet inom IT försäljning och hotellbranschen främst från England och USA. Hennes stora passionsämne är kundnöjdhet och ROI och kommer senast från Egencia Affärsresebyrå.

Kontakt: linda@eventlogic.se

Patrik Christiansen

Styrelseordförande

Patrik är styrelseordförande och rådgivare på Event Logic. Han har lång erfarenhet inom IT-branschen och har, tillsammans med Pär Stenstierna, startat, drivit och sålt, ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Pär Stenstierna

Investerare

Pär är investerare och rådgivare hos Event Logic. Har lång erfarenhet inom IT-branschen och har, tillsammans med Patrik Christiansen, startat, drivit och sålt, ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Event Logic är

Ett innovativt webbaserat kommunikations - och upphandlingsverktyg som underlättar planering av dina händelser.

Den enda plattformen där en event skapare kan planera och hantera hela händelse processen från början till slut.

För alla som på något sätt är inblandade i planeringen av ett evenemang, möte eller konferens. Antingen på egen hand eller som en del av ett lag.

Om Event Logic

Event Logic grundades 2013 och var ursprungligen avsedd som en smart lösning för en evenemangsbyrå med målet att förbättra sina interna arbetsprocesser.

Vi insåg snabbt att det var en idé om stor potential och bestämde oss för att investera heltid i att utveckla tanken på ett fullskaligt verktyg skräddarsytt för professionella användare. Event Logic lanserades officiellt i oktober 2014.


Några av våra nöjda användare

SCA
Swedavia
OfficeManagement
Anticimex
Balder
Royal Canin
New Wave