Kontor Göteborg

Gamla Almedalsvägen 5, vån 3

412 63 Göteborg

+ 46 (0) 31 83 20 20

info@eventlogic.se

Kontor Stockholm

Grev Turegatan 18

114 46 Stockholm

Event Logic Team

Event Logic dedikerade team är passionerade för att förbättra hur de samarbetar och kommunicerar i evenemangs- och mötesindustrin.

Henrik Vallentin

VD

Henrik har sedan 2002 arbetat i IT-branschen. Han kommer närmast från Microdeb, har tidigare varit ansvarig för försäljning och marknad på Vergic, Country manager på Interoute och försäljningschef på Videkonferensbolaget, som han var med och ledde från en liten ”startup” till en omsättning på ca 400 miljoner kr. Han har stor erfarenhet av ledarskap, produktpaketering och marknadsstrategier inom många tillväxtföretag och har byggt upp IT-företag vars lösningar har underlättat för slutkunden.

Kontakt: henrik@eventlogic.se

Steven Ide

Sales manager

Steven arbetar som Sales Manager. Steven kommer närmast från Best Western Scandinavia och har över 30 års erfarenhet av försäljning, mestadels i hotellbranschen.

Kontakt: steven@eventlogic.se

Eric Windzer

Grundare & Head of Customer Success

Eric har lång erfarenhet av försäljning och mycket duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer. Han har varit VD på en eventbyrå i 10 år där han varit med och skapat många lyckade event både i Sverige och runt om i världen.

Kontakt: eric@eventlogic.se

Johan Windzer

Grundare & Produktchef

Johan har under sin karriär startat och utvecklat flera framgångsrika företag. Han var tidigare VD på ett bolag inom eventbranschen med ca 60 anställda. Idag är Johan övergripande ansvarig för utvecklingen av Event Logic.

Kontakt: johan@eventlogic.se

Mathilda Adrian

User Success Agent

Mathilda är vår User Success Agent och ansvarar för relationen mellan Event Logics nya och befintliga kunder. Hon har en kandidat i företagsekonomi med inriktning på event och har tidigare erfarenheter av att arbeta med både support och försäljning.

Kontakt: mathilda@eventlogic.se

Elin Östberg

Ekonomichef

Elin har en bakgrund inom inom företagsutveckling och ekonomistyrning, och innehar en Civilekonomexamen med dessa inriktningar. Hon kommer senast från en internationell koncern inom livsmedelsbranschen, och hon har varit involverad i uppstarten och tillväxtfasen av flertalet bolag.

Kontakt: elin@eventlogic.se

Patrik Christiansen

Styrelseordförande

Patrik är styrelseordförande och rådgivare på Event Logic. Han har lång erfarenhet inom IT-branschen och har, tillsammans med Pär Stenstierna, startat, drivit och sålt, ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Pär Stenstierna

Investerare

Pär är investerare och rådgivare hos Event Logic. Har lång erfarenhet inom IT-branschen och har, tillsammans med Patrik Christiansen, startat, drivit och sålt, ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Event Logic är

En komplett plattform som förändrar hur du upphandlar, organisering och planerar dina möten, event och konferenser.

Den enda plattformen där användaren kan hantera och planera hela arbetsprocessen, från början till slut i ett och samma system.

Kostnadsfritt för dig som bokar och är till för alla som på något sätt är inblandade i arbetet av möten, event, och konferenser.

Om Event Logic

I en allt mer digitaliserad värld tror vi på att utmana och förändra hur människor upphandlar, planerar och genomför möten, event och konferenser.

Det gör vi genom att säkerställa att vi förstår eventplanerare och deras organisationers svåraste utmaningar i arbetet att skapa framgångsrika möten mellan människor.

Det har resulterat i Event Logic, en plattform som hjälper eventplanerare att planera, upphandla och jämföra leverantörer för att få bästa möjliga pris och utfall av sina bokningar.

Sedan vi grundades i Göteborg 2013 har Event Logic utvecklats till det självklara verktyget inom möten, event och konferens. All hantering sker direkt i användarens personliga eventsida i plattformen vilket betyder att allt som rör användarens alla bokningar finns på samma ställe vilket möjliggör full översikt, enklare hantering, tidsbesparing och uppföljningsmöjligheter.

Event Logic förenklar inte bara upphandling av anläggning och andra leverantörer, vi erbjuder komplett deltagarhantering som inbjudningar och anmälan, enkel kommunikation med såväl deltagare som leverantör, budgetplanering och rapportering. Det gör oss unika på marknaden.

Vill du veta mer? Klicka nedan och fyll i din information så hör vi av oss!

Kontakta mig

Några av våra nöjda användare

  • Anticimex
  • Essity
  • Peab
  • Swedavia
  • Skanska
  • New Wave
  • E-on