Kontor Göteborg

Drakegatan 4

412 50 Gothenburg

+ 46 (0) 31 83 20 20

info@eventlogic.se

Kontor Stockholm

Count Turegatan 184

114 46 Stockholm

Företagets vision

Att vara ett nav i ett globalt ekosystem där användarna kan hitta och dela spännande evenemangskoncept som ger stort värde för både användare och leverantörer.

Event Logic Team

Event Logic dedikerade team är passionerade för att förbättra hur de samarbetar och kommunicerar i evenemangs- och mötesindustrin.

Johan Windzer

Grundare & Produktchef

Johan har under sin karriär startat och utvecklat flera framgångsrika företag. Han var tidigare VD på ett bolag inom eventbranschen med ca 60 anställda. Idag är Johan övergripande ansvarig för utvecklingen av Event Logic.

Kontakt: johan@eventlogic.se

Eric Windzer

Grundare & VD

Eric har lång erfarenhet av försäljning och mycket duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer. Han har varit VD på en eventbyrå i 10 år där han varit med och skapat många lyckade event både i Sverige och runt om i världen.

Kontakt: eric@eventlogic.se

Steven Ide

User Growth Sales Manager

Steven arbetar som User Growth Sales Manager. Steven kommer närmast från Best Western Scandinavia och har över tjugo års erfarenhet av försäljning, mestadels i hotellbranschen.

Kontakt: steven@eventlogic.se

Elin Östberg

Ekonomichef

Elin har en bakgrund inom inom företagsutveckling och ekonomistyrning, och innehar en Civilekonomexamen med dessa inriktningar. Hon kommer senast från en internationell koncern inom livsmedelsbranschen, och hon har varit involverad i uppstarten och tillväxtfasen av flertalet bolag.

Kontakt: elin@eventlogic.se

Julia Båvall

User Success Agent

Som User Success Agent ansvarar Julia för relationen med Event Logics befintliga kunder. Julia har tidigare arbetat på Volvo Business Services och har en akademisk bakgrund från Handelshögskolan i Göteborg.

Kontakt: julia@eventlogic.se

Anders Mattson

Grundare & Strategisk utvecklare

Anders har en lång och gedigen erfarenhet inom IT och webbutveckling. Han har tidigare startat och utvecklat två konsultfirmor och jobbar idag som Technical Director på en av Sveriges mest etablerade och framgångsrika reklambyråer. Vid sidan av detta jobbar han för fullt med att utveckla Event Logic tillsammans med de övriga utvecklarna.

Kontakt: anders@eventlogic.se

Patrik Christiansen

Styrelseordförande

Patrik är styrelseordförande och rådgivare på Event Logic. Han har lång erfarenhet inom IT-branschen och har, tillsammans med Pär Stenstierna, startat, drivit och sålt, ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Pär Stenstierna

Investerare

Pär är investerare och rådgivare hos Event Logic. Har lång erfarenhet inom IT-branschen och har, tillsammans med Patrik Christiansen, startat, drivit och sålt, ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Händelselogik är

Ett innovativt webbaserat kommunikations - och upphandlingsverktyg som underlättar planering av dina händelser.

Den enda plattformen där en event skapare kan planera och hantera hela händelse processen från början till slut.

För alla som på något sätt är inblandade i planeringen av ett evenemang, möte eller konferens. Antingen på egen hand eller som en del av ett lag.

Om Event Logic

Event Logic grundades 2013 och var ursprungligen avsedd som en smart lösning för en evenemangsbyrå med målet att förbättra sina interna arbetsprocesser.

Vi insåg snabbt att det var en idé om stor potential och bestämde sig för att investera heltid i att utveckla tanken på ett fullskaligt verktyg skräddarsytt för professionella användare. Händelselogik lanserades officiellt i oktober 2014.


Några av våra nöjda användare

SCA
Swedavia
OfficeManagement
Anticimex
Balder
Royal Canin
New Wave